ESNS en See Tickets slaan handen ineen

Eurosonic Noorderslag en See Tickets zijn een langlopende samenwerking aangegaan. ​​De komende vier jaar verzorgt See Tickets de ticketing voor zowel het festival als de conferentie van ESNS. De brand partnership start al komende editie, die plaatsvindt van 19 – 22 januari 2022.

ESNS biedt een breed aanbod aan producten zoals festival- en conferentie tickets, hotels, cashless en merchandise. Waarbij voorheen nog per onderdeel los moest worden afgerekend, kan de consument binnen de nieuwe customer journey alle gewenste producten selecteren en afronden in één transactie, zegt de organisatie.

Naast ticketing, zal ESNS ook een van de eerste partners zijn die gebruik zal maken van See Tickets’ nieuwe CRM-tool Identity. “Hierdoor wordt het straks mogelijk om een veel persoonlijker aanbod te kunnen bieden aan de vele bezoekers die toeleven naar het belangrijkste showcasefestival van Europa.”

We kijken ernaar uit om samen met See Tickets een partnership van formaat op te bouwen

Dago Houben, Algemeen directeur ESNS: “Eurosonic Noorderslag is altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om de customer journey naar een hoger niveau te tillen. Juist in deze tijd staat een slimme interpretatie van data en persoonlijke communicatie met onze bezoekers centraal. We kijken ernaar uit om samen met See Tickets een partnership van formaat op te bouwen.”

Marijke van den Bosch, Managing Director See Tickets Benelux: “We zijn enorm blij om deze partnership met ESNS aan te gaan. De combinatie van de geweldige historie en autoriteit die ESNS meebrengt en onze slimme en schaalbare e-commerce oplossing, belooft veel goeds voor de toekomst. Naast onze ervaring in de dance industrie past deze samenwerking goed bij de ambities die we hebben in de wereld van live muziek. We kijken ernaar uit om iedereen in januari 2022 te verwelkomen in het mooie Groningen.”

See tickets unis par le sport