Marijke van den Bosch aangesteld als Managing Director van See Tickets Benelux

See Tickets benoemt Marijke van den Bosch als Managing Director Benelux.

In deze functie is zij sinds 1 maart eindverantwoordelijk voor de bedrijfsvoering in de Benelux en zal zij de strategie voor de komende jaren verder vormgeven en uitvoeren.

Marijke is sinds 2011 werkzaam binnen See Tickets en heeft het bedrijf in de afgelopen jaren zien groeien vanuit haar rol als CCO; “Ik zie het zeker als een bekroning op mijn 10-jarig jubileum. Het afgelopen jaar heeft de Corona crisis de boventoon gevoerd, een uitdagende en leerzame periode voor het bedrijf, waar we uiteindelijk sterker uitkomen. Inmiddels is het omslagpunt in zicht en kijk ik met veel enthousiasme naar de plannen voor de toekomst.”

See Tickets ziet dat de markt weer aantrekt en er inmiddels weer tickets worden verkocht voor verschillende evenementen. Door de crisis is de behoefte van sommige partners wel veranderd. Er wordt meer geïnvesteerd in projecten buiten of parallel aan de evenementenbranche. Een positieve ontwikkeling aldus van den Bosch; “Dit geeft ons de kans om een bredere markt van onze oplossingen en services te voorzien.”

See Tickets Benelux serviced een breed portfolio aan merken, waaronder Tomorrowland, ID&T, André Rieu, Dutch Design Week, Strong Viking, Dour, Vrienden van Amstel, Amsterdam Dance Event en Studio 100. Marijke van den Bosch; “De verbreding voor de komende jaren bestaat uit meer lange termijn partnerships in nieuwe segmenten in de Benelux, waarbij de museum- en attractie markt een segment is waar we momenteel internationaal op focussen. Ons aanbod wordt daarnaast uitgebreid met nieuwe producten zoals een crm tool en meer marketing gerichte oplossingen om nog beter te voorzien in de behoefte van onze klanten en hun fans.”

“Als internationaal bedrijf weten we dat lokale support, resources en services absoluut essentieel zijn bij het ontwikkelen van succesvolle partnerships. Marijke heeft ons volledige vertrouwen als de nieuwe, enige Managing Director in de Benelux om deze aanzienlijke middelen en expertise van de See Tickets-familie in te zetten en zo onze waardevolle klanten en hun fans in de Benelux optimaal te servicen. ” Rob Wilmshurst, Group CEO See Tickets

See tickets unis par le sport