Innovatieve Ticketing
Oplossingen voor
Musea Attracties Solutions

Een ticket is meer dan slechts een toegangsbewijs; het is de sleutel tot het creëren van onvergetelijke herinneringen en het versterken van de band met jouw publiek. Leer meer over onze innovatieve technologieën.

Ticketverkoop en
Toegangsbeheer

Een innovatieve benadering van ticketing waarbij ‘ticketing’ en ‘marketing’ steeds verder met elkaar geïntegreerd worden, met als doel om meer bezoekers aan te trekken, nieuwe doelgroepen te verkennen en een dieper inzicht te krijgen in jouw eigen bezoekersdata. .

 • Online & Kassa in één Systeem: Consolideer al jouw ticketverkopen in één platform waarbij je online tickets en pos ticketverkoop uit één vooraad. verschillende pos mogelijkheden afhankelijk van je wensen
 • Timeslot Ticketing: Maak het gemakkelijk om tijdslots in te stellen en aan te passen. Beheer de capaciteit en urgentie per timeslot in aantallen of kleur. Laat zelf bezoekers wisselen van tijdslot met onze handige re-bookingstool.
 • Diverse POS-opties en toegangspoortjes met scanmogelijkheden: Hiermee kan jij zowel aan de kassa als bij de ingang van jouw locatie efficiënt tickets verwerken. Dit verbetert de doorstroom.
 • Groepsboekingen & Touroperators: Faciliteer gemakkelijke groepsboekingen en bied touroperators een aparte ticketshop met speciale tickettypen en prijzen. Versnel het boekingsproces voor touroperators met onze prefill van data en een aanvraagformulier voor gidsen.

Succesverhalen

Ook op het gebied van musea & attracties hebben reeds meer dan 165 musea inmiddels gekozen voor onze innovatieve ticketing oplossing; See Tickets is meer dan alleen een ticketingprovider. Wij denken en bouwen met jou mee, stellen nieuwe doelen en presenteren op maat gemaakte plannen.

 Integraties en Flexibiliteit

Samenwerking en flexibiliteit zijn cruciaal voor succes. Daarom bieden we integraties en flexibele oplossingen om in elke behoefte te kunnen voorzien:

 • Volledige ondersteuning vanuit de Benelux met in-house development afdeling die mee denkt en mee bouwt: Wij bieden volledige ondersteuning vanuit Amsterdam met een in-house ontwikkelingsteam dat met u meedenkt en samen met u bouwt aan oplossingen. Hierdoor krijgt u niet alleen lokale, maar ook op maat gemaakte expertise en oplossingen.
 • Suggestie: Wij denken en bouwen met je mee: Wij bieden volledige ondersteuning vanuit onze kantoren in de Benelux. Ons in-house ontwikkelteam begrijpt de lokale markt en helpt je met op maat gemaakte oplossingen.
 • White Label Strategie: We begrijpen het belang van het opbouwen van een relatie met je bezoekers in de digitale wereld. Daarom bieden we een white label strategie, waarmee jouw ticketshop je eigen look & feel heeft, en zelfs op je eigen domeinnaam draait. Dit zorgt voor een naadloze, gepersonaliseerde ervaring voor je bezoeker.
 • Open API: Onze open API stelt u in staat om naadloos te integreren met verschillende softwarepartners. Enkele van onze bestaande integraties zijn onder andere Fanalist, Close en DotDigital. Hiermee kun je jouw ticketingervaring verder aanpassen en uitbreiden.

See Tickets werkt met een Internationale Reseller Hub: Verkoop kaarten via 185 wereldwijde re-sellers waaronder:

Klantenservice en Ondersteuning

Onze toegewijde klantenservice en uitgebreide ondersteuning zorgen voor een naadloze ervaring, ondersteund door AI-technologie voor snelle en gepersonaliseerde antwoorden.

 • Optimale Service en ondersteuning met eigen vaste account manager: We garanderen optimale service en ondersteuning met een toegewezen accountmanager. Deze professional zal jou persoonlijk begeleiden en jouw specifieke behoeften begrijpen, waardoor jou een naadloze en gepersonaliseerde ervaring krijgt.
 • Klantenservice op maat voor jouw bezoekers met Ai technologie: Onze op maat gemaakte klantenservice, ondersteund door AI-technologie, biedt jouw bezoekers een persoonlijke ervaring. Dit betekent snelle en relevante antwoorden op vragen, wat resulteert in verbeterde klanttevredenheid en efficiëntie in jouw ondersteuningsprocessen.
 • Geintegreerde power BI voor de mooiste rapporten en overzichten: Met onze geïntegreerde Power BI-functionaliteit kunt u indrukwekkende rapporten en overzichten genereren. Dit stelt jou in staat om diepgaande inzichten te verkrijgen in jouw ticketverkoop en bezoekersgedrag, waardoor u strategische beslissingen kunt nemen en jouw operaties kunt optimaliseren.
 • Client Console: Onze client console biedt inzicht in bezoekersdata en verkoopstatistieken, inclusief verkopen per dag, week, maand, jaar, locatie, bron, site, product en time-slot management. Dit geeft je de tools om jouw bezoekerservaring te optimaliseren.

De volgende stap

Bij interesse nodigen we je graag uit om contact met ons op te nemen via worktogether@seetickets.nl voor een kennismaking of vrijblijvend demo gesprek. We denken graag met je mee, stellen samen nieuwe doelen en presenteren een op maat gemaakt plan voor jouw museum of attractie.

Als een van de grootste ticketing bedrijven ter wereld bedient See Tickets in Europa, het Verenigd Koninkrijk en Noord-Amerika meer dan 10.000 promotors, festivals, podia, sportevenementen, attracties en musea.

See Tickets International

Kies jouw land: 

Frankrijk

Verenigd Koninkrijk

Verenigde Staten

Benelux

Spanje

Portugal

Zwitserland

Duitsland

Canada