Paradiso verlengt samenwerking met ticketingpartner See Tickets

Het Amsterdamse cultuurpodium Paradiso blijft tot 2028 tickets verkopen via het ticketplatform van See Tickets. Sinds de start van de samenwerking in 2019 werken beide organisaties intensief samen aan het verbeteren van de aankoopervaring van bezoekers en het transparanter en eerlijker maken van secundaire kaartverkoop. 

Erik Luyten, Hoofd Ticketing, ICT & Data van Paradiso: “Voor onze kaartverkoop zijn wij in 2019 in zee gegaan met See Tickets vanwege de technologische slagkracht en flexibiliteit die aansloot bij de plannen die wij hadden. Hierdoor heeft Paradiso de afgelopen vier jaar al een kwaliteitsslag kunnen maken met onder meer de introductie van ticketshops in eigen huisstijlen en accounts, waarmee bezoekers dankzij persoonlijke suggesties steeds meer uit onze programmering kunnen halen. Ook op het gebied van secundaire ticketverkoop loopt See Tickets voorop. Het bemoeilijken van zwarthandel van tickets is een actueel onderwerp waarvoor wij dankzij de mogelijkheden van See Tickets eerlijke en transparante mogelijkheden tot doorverkoop kunnen aanbieden binnen ons eigen platform. De verlenging van onze samenwerking maakt het mogelijk om de dienstverlening aan onze bezoekers nog verder te verbeteren en uit te breiden. Voor de toekomst liggen er nog genoeg ideeën op de plank.”

Marijke van den Bosch, CEO See Tickets Benelux & Duitsland: “De innovaties die wij in de afgelopen jaren samen hebben kunnen doen, zijn het resultaat van een prettige en nauwe samenwerking met het team van Paradiso. Doordat we regelmatig in contact zijn over uitdagingen en kansen, ontstaan er ideeën voor nieuwe oplossingen. Het zijn veelal ontwikkelingen die we ook bij klanten in andere segmenten kunnen implementeren. Om dit soort onderwerpen ook komende jaren verder uit te bouwen met een partner als Paradiso, is natuurlijk super! Paradiso is een innovatieve, digitale muziekorganisatie, in staat om hun bezoekers meerwaarde te bieden vanuit hun sterke relatie met de fan en voor ons dus een ideale partner.” 

Paradiso verkoopt jaarlijks zo’n 600.000 tickets voor programma’s in locaties als Paradiso, Tolhuistuin, Parallel, Bitterzoet, Zonnehuis, De Duif en Vondelkerk. Ook aan Paradiso gelieerde festivals Summer Dance Forever, Super-Sonic Jazz Festival en London Calling verkopen tickets via See Tickets.

Als een van de grootste ticketing bedrijven ter wereld bedient See Tickets in Europa, het Verenigd Koninkrijk en Noord-Amerika meer dan 10.000 promotors, festivals, podia, sportevenementen, attracties en musea.

See Tickets International

Kies jouw land: 

Frankrijk

Verenigd Koninkrijk

Verenigde Staten

Benelux

Spanje

Portugal

Zwitserland

Duitsland

Canada