Succesvol Club Raum en See Tickets investeren in langdurige
partnership


Amsterdam, 27 mei 2024
– Club Raum, bekend van het queerfeest SpielRaum, is nu officieel een maand open. Na de veelbesproken problemen met de vergunning, weet het grote publiek de club inmiddels graag te vinden. Het succes valt te verklaren doordat Club Raum investeert in een directe relatie met haar bezoekers en haar unieke visie op nachtcultuur en inclusiviteit aan het grote publiek actief uitdraagt. De kaartverkoop wordt komende jaren verzorgd door See Tickets. Club Raum zocht naar een partner die hen kon ondersteunen en adviseren, met daarnaast een sterke focus op innovatie. See Tickets bleek door hun lang bewezen staat van dienst als betrouwbare ticketingpartner in de festival- en clubindustrie de ideale partner.

Community-based
Club Raum focust zich op een directe relatie met haar bezoekers en wil een veilige plek bieden voor iedereen. Dit doen zij mede door het beschermen van een hechte community. See Tickets ondersteunt deze visie met features, zoals exclusieve Community pre-sales, waardoor de communityleden een dag eerder toegang hebben tot kaartverkoop. Daarnaast worden door gebruik te maken van de exclusieve See Tickets Waiting List, bezoekers als eerste op de hoogte gehouden van beschikbare tickets bij uitverkochte evenementen. Hierdoor kan doorverkoop via derde partijen worden omzeild en houdt Club Raum de ticketverkoop volledig in eigen beheer.

“We zijn zeer enthousiast over onze samenwerking met Club Raum en de toevoeging van deze vernieuwende club aan ons portfolio. Het is mooi om te zien dat we met onze Club Features kunnen bijdragen aan het community-gevoel van Club Raum.”

Aldus Marijke van den Bosch, CEO van See Tickets Benelux & Duitsland.

Betrokkenheid en innovatie
Het uitstel van de opening bracht verschillende uitdagingen met zich mee voor Club Raum. See Tickets bood een helpende hand tijdens deze uitdagende periode door te assisteren met refunds, donaties en vouchers. Door de bezoekers de mogelijkheid te bieden om via een eigen omgeving te kiezen wat ze met hun ticket wilden doen, heeft deze oplossing niet alleen de bezoekers geholpen, maar ook de organisatie financieel gesteund.

“Niet alleen tijdens onze opening, maar juist ook in de periode dat Club Raum gesloten was, heeft See Tickets laten zien dat zij onze ideale partner zijn. De samenwerking gaat namelijk verder dan alleen evenementen; we werken nauw samen om onze bezoekers te helpen met bijvoorbeeld de ticket refunds. Dit maakt ons naast partners ook een team.”

zegt Sven Bijma, Co-founder van SpielRaum.

Als een van de grootste ticketing bedrijven ter wereld bedient See Tickets in Europa, het Verenigd Koninkrijk en Noord-Amerika meer dan 10.000 promotors, festivals, podia, sportevenementen, attracties en musea.

See Tickets International

Kies jouw land: 

Frankrijk

Verenigd Koninkrijk

Verenigde Staten

Benelux

Spanje

Portugal

Zwitserland

Duitsland

Canada